Zandbergstraat 45
8750 Wingene
België
Tel : 051/358602
Fax : 051/687057
info@fibreopticsbelgium.be


Verlicht uw badkamer en creeer een nieuwe dimensie.
Geniet van een ontspanningsgevende ruimte
Met een grote keuze aan kwaliteit glasvezelverlichting helpt Fiber Optics Belgie u uw badkamer te veranderen in een plaats van ontspanning, luxe en welzijn. Er bestaan vele mogelijkheden, met een vrijwel onbeperkt aantal lichteffecten, om in uw badkamer toe te passen zoals beschreven in de onderstaande voorbeelden.
plafond etoilé pour salle de bain
Combinatie van in de vloer aangebrachte spots samen met een sterverlichting aan het plafond.
De sterrenhemel kan glinsteren in verschillende of in één kleur, terwijl de grondspot heel de kamer met een rustgevende gloed verlicht in de kleur van uw keuze (hier in magenta)
Eclairage sol pour salle de bain
Combinatie van spots in de vloer en spots aan het plafond.
Statisch wit licht van de grondspots die zich vermengen met de oranje gloed van de plafondspots en aldus een heel relaxerende sfeer scheppen. Kleur naar keuze
Mini kit d'éclairage de sol pour salle de bain
Mini vloer kit: Geïnstalleerd rond het bad.
Deze kits zijn heel interessant om verticale lichteffecten te verkrijgen op zowel binnen- als buitenmuren. Doordat er geen enkele elektrische stroom door de vezels gaat kunnen we deze in alle veiligheid gebruiken in risico zones daar waar conventionele verlichting wel gevaarlijk zou zijn.
eclairage baignoire chromathérapie
Kleurrijk en rustgevend baden : kleurentherapie
Iedereen houdt ervan om na een stresserende dag een rustgevend bad te nemen, maar wat als je dan een bad neemt die je de voordelen kan bezorgen van water met veranderlijke kleuren? Inderdaad, met deze kits kan je in alle veiligheid en met alle gemak lichtgevende punten installeren in je bad of douche. De kleur kan aangepast worden naargelang je humeur.
Lustres en cristal
Kristallen kroonluchters.
Deze kroonluchters creëren een ontspannen sfeer en een unieke verlichting in je badkamer. Met zijn eigenschappen om van kleur te veranderen kan je in je badkamer verschillende kleuren projecteren: een oproep aan ontspanning en zalige dromen.
 
cellules
salle de bain éclairage sol
Eclairage salles de bain

  Home  |  Badkamers  |  Woonkamers  |  Slaapkamers  |  Buiten en zwembaden  |   Kits (Pakketten)  |  Sitemap Webmaster & Hosting : CSH Automatisering