Zandbergstraat 45
8750 Wingene
België
Tel : 051/358602
Fax : 051/687057
info@fibreopticsbelgium.be


Personaliseer kinderkamers en volwassen kamers
Creëer een elegante, feeërieke of hedendaagse sfeer...
Wij bieden een grootschalig gamma met verbluffende lichteffecten voor kinderkamers of kamers van volwassenen. De toepassingen, mogelijk door het gebruik van glasvezel, zijn quasi onbeperkt. Al uw ideeën voor je decoratie zijn nu mogelijk door het gebruik van onze producten van Fibre Optics Belgie. Al onze kits zijn heel eenvoudig te installeren.
Kinderkamers
 
Chambre enfant plafond étoilé
Ons assortiment van sensorische verlichting stimuleert de geest van jonge kinderen en helpt hen de kleuren te identificeren. Ze bleken ook nuttig zijn voor kinderen van alle leeftijden die lijden aan een leerstoornis.

> Zonder gevaar voor de kinderen
> Straalt geen warmte uit
> Zonder elektrische stroom in de vezels

Een plafondkit geïnstalleerd boven het bed van uw kind zorgt voor een rustige slaap. De kleurveranderingen bieden een ontspannen sfeer. In het geval waar de toegang boven het plafond wordt beperkt of niet beschikbaar is, biedt ons sterrenplafond de perfecte oplossing. Deze zijn heel simpel te installeren, ze hangen enkel aan een haakje in het plafond en worden gevoed door een kleine LED die verborgen zit boven het scherm.(draagbaar systeem)
Slaapkamer
 
eclairage chambre adultes
De kits voor het nachtkastje zijn ideaal voor die dat graag lezen in bed. Deze kunnen zodanig bijgesteld worden dat enkel het boek verlicht word en laat uw partner toe in alle rust te slapen zonder gestoord te worden door het licht. De kits "baguette" laten toe het hoofdeinde te verlichten met een zachte schijn die zich uitbreid tot het plafond. Ingebouwde plafondverlichting met variabele kleuren zijn perfect voor het toevoegen van een vleugje stijl aan uw slaapkamer. Geïnstalleerd in het plafond, stralen ze naar beneden en kan het een hele muur verlichten om zo een warme sfeer te creëren in je kamer. De kristallen kroonluchters echter, geven een elegante toets in elke kamer. Het gebruik van ons gamma met glasvezel laat toe om van een zeer helder licht naar een zachte gloed over te gaan.

> Discrete installatie in uw slaapkamer
> Kwalitatief hoogstaande schoonheid
> Moderne sfeerschaduw in een actueel disign
eclairage tête de lit
spots de chevet
Fibre optique non dangeureuse

  Home  |  Badkamers  |  Woonkamers  |  Slaapkamers  |  Buiten en zwembaden  |   Kits (Pakketten)  |  Sitemap Webmaster & Hosting : CSH Automatisering