Zandbergstraat 45
8750 Wingene
België
Tel : 051/358602
Fax : 051/687057
info@fibreopticsbelgium.be


       Projecteer uw "licht" ideen naar buiten toe: tuin, zwembad,...
       Geef een verbluffende of romantische dimensie aan uw buitenruimtes
Onze tuinkits kunnen U helpen om uw buitenruimtes volledig om te vormen naar een echte woonplaats. Onze specifieke kits worden geleverd met een waterdichte behuizing voor de bron van het licht. De behuizingen zijn ook beschikbaar als add-ons aan onze andere kits, deze laten toe om de effecten te kiezen die je aan je buitenruimtes wil geven.
Kits voor buiten : Tuin en terras  
Eclairage terrasse
> Onze kits en minikits voor de grond zijn ideaal om lichteffecten te creëren. De spots kunnen ingebouwd worden in treden van een trap, langs wegen, langs gangetjes,...
Ze zijn ook zeer geschikt om lichteffecten te creëren langs pijlers, muren of balustrades. Als ze gebruikt worden om een horizontale verlichting te werpen kunnen ze een kleurvol en grafisch effect verzorgen aan de grond.

Zoveel ideeën en mogelijkheden om uw tuin of terras om te vormen naar een waardevolle verschijning goed voor lange aangename avonden in openlucht.

> Onze kit "sterrenhemel" kan geïnstalleerd worden in verschillende ondergronden: beton, hout, ... . . In deze gevallen zal de installatie plaatsvinden tijdens de bouw van het element, zodat de staarten van de glasvezels zodanig kunnen worden geïnstalleerd om het esthetisch effect te vergroten.
Kits voor vochtige ruimtes; binnenzwembad, sauna,...
Plafond étoiles piscine intérieure
Doordat de glasvezels geen elektrische stroom bevatten zijn deze uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals uw sauna of zwembad. Onze kits laten het toe om vochtige ruimtes te kleuren naargelang uw keuze.

> Onze kits "sterrenhemel" geven de illusie van een nachtelijke hemel dat perfect past bij de sfeer van een binnenzwembad. Doordat de glasvezel gemaakt is in verschillende diameters zorgt dit voor een lichteffect in de diepte. De kleurveranderingen zijn geïntegreerd in het systeem maar de optie "sterrenwiel" (Roue étoile) zorgt voor een bijkomende dimensie aan het plafond.

> De "ringen" van de sterrenhemel zijn in het bijzonder aangewezen bij moeilijke of onmogelijke toegang aan het plafond. Het sterrenscherm is dan gemonteerd op een ring in aluminium met 70 lichtpuntjes van verschillende diameter. Aangesloten op een discreet LED lichtje wordt deze simpelweg aan het plafond gehangen.
Kit plafond multicolore pour sauna Kit anneau étoilé pour plafond Plafond étoilé pour piscine d'intérieur Création spécifique en motif étoile
Eclairage pour extérieur, mise en valeur des piliers
Eclairage installé dans jardinière
Faisceau fibre optique
Eclaiarge spa et sauna
Eclairage pour piscines (extérieur / intérieur)

  Home  |  Badkamers  |  Woonkamers  |  Slaapkamers  |  Buiten en zwembaden  |   Kits (Pakketten)  |  Sitemap Webmaster & Hosting : CSH Automatisering